THEATRE

aurantis.jpg

Aurantis: Tapaa minut Posankan varjossa

WHEN & WHERE: Cancelled.

WHAT DID I DO: Sound & lighting engineer

 

''Sukelletaan Aurantiksen uponneeseen kaupunkiin, kauas tulevaisuuteen. Luvassa on kuohuviatunteita, pulppuavaa musiikkia ja kuplivia persoonia. Mikä joenpohjan kansaa painaa? Onko vesihissi haitaksi? Ja kenellä on näppinsä pelissä? Kun salaisuudet huuhdotaan esiin ja vanhat kalavelat punnitaan uudestaan, joutuu usko vaaleanpunaiseen vapahtajaan koetukselle. Kuka vapautuu pyörteestä ja kenet virta vie mennessään?

 

Eletään vuotta 505 jT (jälkeen Tuhotulvan). Aurantiksen kaupungissa uidaan sameissa vesissä. Vanha tanssiravintola Vellamo on ollut vuosiapurku-uhan alla ja tonttia havittelevat Aquacolan ja Höbsburgerin kilpailevat perheyritykset, sekä McNäkkinen OY AB -konserni. Myös kaupungin nuorisolla ja Posankan saparokunnan munkeilla on omat syynsä olla huolissaan baarin kohtalosta.

 

Luvassa on jännittävä vedenalainen seikkailu, jonka leväperäisiin pyörteisiin tempautuu yhtä jos toista: eläköityneitä rokkitähtiä, svengaavia merimakkaroita, panttivankeja, muistitikkuja, hanoja, helmiä ja snorkkeleita.

 

Mihin tämä joki johtaa? Kenen salkusta löytyvät suurimmat setelit ja keillä on samat bändit tykkäyslistalla? Onko liika innovaatiokonsultaatio haitaksi ja mikä tärkeintä... mitä Posankka kätkee varjoonsa?''

https://turkulainenhumanistispeksi.fi/menneet-produktiot/speksi-2021-aurantiksen-aamuradio/

PromoJulisteFinalVersionFixed.png

Hotelli Globen arvoitus

WHEN & WHERE: 2020 @ Aurinkobaletin Manilla-teatteri, Turku

WHAT DID I DO: Sound & lighting team leader, sound & lighting design

 

"Kaukana Alppien rinteillä sijaitsee mitä loistokkain vuoristohotelli Globe, maankuulusta reikäjuustostaan tunnettu yltäkylläisyyden ja joutilaisuuden tyyssija. Hulppean hotellin vanha omistaja Rudolfina Schlaussenhoff järjestää vuotuiset suuret syntymäpäiväjuhlansa ja juhlavieraita saapuu paikalle sekalainen joukko. Pian alkaa kuitenkin tapahtua kummia. Alati yltyvä lumipyry vangitsee hotellin vieraat sisäänsä, ja eipä aikaakaan kun hotellin asiakaskuntaa järkyttää häikäilemätön henkirikos.

 

Mitä salaisuuksia vanha hotelli kätkee rakenteisiinsa? Riittävätkö Euroopan parhaan yksityisetsivän kyvyt selvittämään tämän kimurantin tapauksen? Keneltä on puujalka hukassa? Saako bändi koskaan palkkaa ja ennen kaikkea: kuka punoo ja kenen lankoja?"

https://turkulainenhumanistispeksi.fi/menneet-produktiot/speksi-2020-hotelli-globen-arvoitus/

pelagia_jullari_pienempinettiintms.png

Pelagia - Kohtalon kompastus

WHEN & WHERE: 2019 @ Turun kaupunginteatteri, Turku

WHAT DID I DO: Sound engineer

 

"Kauan sitten, kun kreikkalaiset jumalat ja muut taruolennot kulkivat vielä kuolevaisten keskuudessa, loivat kolme kohtalotarta ennustuksen, jonka mukaan erääseen vankityrmään syntyi pelon jumala Phobos. Katala Phobos raivostui synnyinkodistaan niin paljon, että vangitsi kostoksi kaksi kolmesta kohtalottaresta puolestaan omaan vankilaansa. Kun tämäkään teko ei häntä vapauttanut, lupasi pelon jumala langettaa Agoraiosin kylään pelkoa ja vitsauksia niin kauan kunnes hänet vapautettaisiin.

 

Koitti kuitenkin uusi ennustus, jonka mukaan Agoraiosin kylästä nousisi esiin suuri sankari. Tämä sankari tulisi kohtaamaan joukon haasteita ja löytämään lopulta kultaisen omenan, jolla hän voisi kukistaa pelon jumala Phoboksen ja pelastaa näin kylänsä varmalta tuholta.

 

Tämä on tarina tuosta sankarista ja hänen kohtalostaan."

https://turkulainenhumanistispeksi.fi/menneet-produktiot/speksi-2019-pelagia-kohtalon-kompastus/

25532113_930678223749206_5707358582085977613_o.jpg

N-BERG - Kadonnut yhteys

WHEN & WHERE: 2018 @ Aurinkobaletin Manilla-teatteri, Turku

WHAT DID I DO: Catering team

 

Historian toinen Turkulainen humanistispeksi vie katsojat mukaan seikkailulle tulevaisuuden Durguun, jossa teknologiafirma Noki lanseeraa uuden älykypäränsä. Nokin pelinappulaksi ajautuu tahtomattaan e-kirjallisuuden opiskelija Tim ja hänen uskollinen koiratoverinsa Must. Tilannetta ei helpota nipottava perhe ja Nokilla työskentelevä perfektionistisisko. Mutta kun kaikilla on kypärät päässä, näkeekö kukaan enää eteensä? Miten joulupukki ja poro liittyvät tähän kaikkeen?

 

Hurjassa seikkailussa punnitaan ystävyyden, perheen ja toisen kuuntelemisen arvo, unohtamatta upeita tanssinumeroita tai livebändiä! Aurinkobaletin lavalle nousee kolmenkymmenen hengen esiintyjäjoukko, joka on valmis vastaamaan hulluimpiinkin omstart-huutoihin.

https://turkulainenhumanistispeksi.fi/menneet-produktiot/speksi-2018-n-berg-kadonnut-yhteys/